Reciclare DEEE

Reciclare

Firma POLTHERM SYSTEM SRL este înscris în ”Registrul de punere pe piață a echipamentelor electrice și electronice” de la Agenția Națională pentru Protecția Mediului.

Numărul de înregistrare este RO-2019-02-EEE-2502-II - valabil începând cu data de 01.02.2019 până la data de 01.02.2022.

Totodată firma POLTHERM SYSTEM SRL începând cu data de 30.10.2015 are încheiat un ”Contract de asociere în vederea preluării responsabilităților legale cu privire la gestionarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice” cu ASOCIAȚIA ENVIRON.

Prețurile produselor electrice și electronice afișate pe www.controler-e.ro conțin taxa DEEE (deșeuri echipamente electrice și electronice) conform legislației în vigoare.

simbol deee

SIMBOLUL CARE INDICĂ FAPTUL CĂ EEE FAC OBIECTUL UNEI COLECTĂRI SEPARATE REPREZINTĂ O PUBELĂ CU ROȚI BARATE CU O CRUCE, CA ÎN IMAGINEA PREZENTATĂ

Simbolul unei pubele de gunoi tăiată indică faptul că obiectul trebuie eliminat separat de deșeurile menajere. Obiectul trebuie predat în vederea reciclării, în conformitate cu reglementările locale de mediu pentru eliminarea deșeurilor. Prin separarea unui obiect marcat în acest fel de deșeurile menajere, ajutați la reducerea volumului de deșeuri trimise la incinerare sau la groapa de gunoi și minimizați potentialul impact negativ asupra sănătății dumneavoastră, a celor din jur și asupra mediului înconjurător.