Transport si retururi

LIVRARE PRODUSE

Firma noastră are contract de livrare produse cu firma SAMEDAY COURIER, DPD și FAN COURIER.


Cum se calculează costul transportului?

Transportul se calculează în funcție de greutatea produsului, indiferent de adresă.

1. Dacă greutate produsului (produselor) este sub 3 kg, costul de livrare și procesare este de 25 RON cu TVA inclus.

2. Dacă greutate produsului (produselor) este între 3 kg - 9,99 kg , costul de livrare și procesare este de 30 RON cu TVA inclus.

3. Dacă greutate produsului (produselor) este egală cu 10  kg sau este peste 10 kg, costul de livrare și procesare este de 50 RON cu TVA inclus.

Cost suplimentar deschidere pachet la livrare: 3 RON


RETUR PRODUSE

Consumatorul are dreptul să returneze un produs în termen de 14 zile calendaristice, din ziua în care a intrat in posesia fizică al bunului, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de retur, conform OUG nr 34/2014. 

Persoanele juridice nu au drept de retur indiferent de modalitatea de achizitie (comanda online, livrare sau ridicare din magazin).

Costul transportului de retur este suportat în întregime de către Cumpărător.

Produsele vor fi returnate Furnizorului prin curier rapid. 

Furnizorul după verificarea mărfurilor returnate va plăti contravaloarea produselor în contul bancar al Cumpărătorului (contul bancar trebuie sa fie pe numele Cumpărătorului) în termenul stabilit de lege.

În cazul în care produsul returnat prezintă urme vizibile de folosire, este deteriorat total sau parțial, uzura echipamentului (sau a ambalajului) va fi scăzută valoric din suma care urmează a fi returnată clientului.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de controler-e.ro:

  • Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit. Asigurați-vă ca produsul nu este protejat de parole setate de dvs. și că ați șters eventualele conturi pe care le-ați definit, astfel încât produsul să nu conțină nici o dată cu caracter personal și să poată fi adus la versiunea inițială de software
  • Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garanție în original și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie protejat bine pentru retur. Nu suntem răspunzator pentru eventualele daune ale produsului în timpul transportului de retur.
  • Produsul trebuie să fie însoțit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ați cumpărat mai multe produse de același fel și vreți să le returnați pe toate, asigurați-vă că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură grave sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii, produse cu miros de fum, produse desigilate (in cazul in care sunt sigilate).
  • Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, preluarea va fi refuzată.

Înaintea returnării produselor, cumpărătorul are obligația de a informa furnizorul în scris prin  FORMULARUL DE CONTACT.