Ventilator centrala tip suflanta WPAX2, flux aer 255mc/ora, putere 67W

MPLUSM
399,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
MPLUSM
Disponibil in stoc

Descriere

Ventilatorul suflantă WPAX2 este un dispozitiv de încredere pentru suflarea aerului în camera de ardere a centralelor pe lemne, cocs, cărbune, brichete etc. Este adesea folosit pentru ventilarea generală a încăperilor sau a dispozitivelor tehnologice.

Ventilatorul este alcătuit dintr-o carcasă de aluminiu, în interiorul căreia este montat un motor cu rotor exterior din oțel galvanizat. Orificiul de suflare este finisat cu o flanșă de fixare, iar orificiul de admisie a aerului este asigurat cu o plasă. Ventilatorul este echipat cu o clapetă în orificiul de suflare, care oprește alimentarea cu aer a camerei de ardere atunci când suflanta nu funcționează și previne astfel o creștere nedorită a temperaturii. Ventilatorul este adaptat să funcționeze la temperaturi ambientale de la 0°C până la +40°C.

Principalul avantaj al suflantei este funcționarea silențioasă și designul compact. Motorul eficient al producătorilor EBM PAPST sau SOLER PALAU montat în carcasa suflantei garantează o funcționare lungă și fără probleme. Suflarea eficientă și silențioasă a ventilatorului WPA X2 este o garanție a fiabilității și confortului de utilizare.

Specificații tehnice:

Dimensiune flanșă: 136 x 92 mm

Distanță dintre șuruburile de fixare: 122 x73 mm

Orificiu de suflare: 76 x 50 mm

Alimentare: 220V/5Hz

Presiune statică: 360 Pa

Flux aer: 255 mc/oră

Putere: 67 W

Turație maximă: 2470 rpm

Greutate: 2.1 kg

Condensator: 2 μF

Temperatura ambientală de funcționare: de la O până la +40ºC

Detalii

Greutate
3 kg
Brand
Dimensiune flansa
136 x 92 mm
Presiune
360 Pa
Flux aer
255 mc/ora
Turatie maxima
2470 rot/min
Putere
67 W

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)