Ventilator centrala tip suflanta DM120, flux aer 320mc/ora, putere 80W

369,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
Disponibil in stoc

Descriere

Ventilator centrală DM120 este proiectat pentru a sufla aer în camera de ardere a cazanelor pe combustibil solid. Se folosește și în ventilația generală a încăperilor și a echipamentelor tehnologice.

Carcasa suflantei este realizat din aluminiu de înaltă calitate. Unele lot-uri sunt vopsite în negru. Pe partea laterală a carcasei este montat un motor cu rotor exterior din oțel galvanizat. Motorul companiei germane Ziehl-Abegg, se caracterizează prin calitatea înaltă și durabilitatea elementelor mecanice și electrice. Orificiul de admisie al ventilatorului este acoperit cu o plasă metalică, protejând astfel rotorul împotriva elementelor care l-ar putea deteriora. Orificiul de suflare este finisat cu o flanșă cu deschideri pentru montarea suflantei. Toate conexiunile electrice sunt plasate într-o cutie de joncțiune din material izolator. Motorul suflantei este proiectat pentru reglarea lină a vitezei de rotație stabilite de parametrii controlerului.

Manopera de înaltă calitate și componentele de cea mai inaltă calitate garantează o funcționare pe termen lung și fără probleme. Acest produs beneficiază de o perioadă de garanție de 24 de luni.

Ventilatorul este echipat cu clapetă în orificiul de suflare care se închide și se deschide în funcție de turația ventilatorului. Când se oprește clapeta se închide în totalitate.

Parametrii tehnici:

Flux aer: 320 mc/oră

Presiune maximă: 300 Pa

Condensator: 2.5uF / 450V

Alimentare: 230V / 50Hz

Temperatură de lucru ambientală: de la 0 până la 45°C

Turație maximă: 2390 rpm

Putere: 80W

 Flanșă de prindere: 136 x 92 mm

Orificiu de evacuare: 76 x 51 mm

 

Detalii

Greutate
3 kg
Dimensiune flansa
136 x 92 mm
Presiune
300 Pa
Flux aer
320 mc/ora
Putere
80 W

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)