Ventilator centrala pentru exhaustare fum G2E 152, putere 47W, flux aer 160 mc/ora

659,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
Disponibil in stoc

Descriere

Ventilatorul de evacuare a gazelor arse este utilizat la centralele pe combustibil solid pentru a îmbunătăți tirajul coșului de fum. Acest lucru este util în special la pornirea centralei sau la alimentarea de combustibil, deoarece împiedică scurgerea fumului în incinta unde se află centrala.

 Ventilatorul este conceput pentru a transporta aer cald. Poate fi folosit si pentru ventilația generală a încăperilor și a echipamentelor tehnologice.

Construcția ventilatorului:

Ventilatorul de exhaustare G2E 152 constă dintr-o carcasă de oțel galvanizat la cald la care este atașat un motor din exterior. Acest motor este situat în afara părții active a ventilatorului. Orificiul de aspirație este protejat cu o plasă metalică, iar orificiul de evacuare este finisat cu o flanșă rotundă adaptată pentru conectarea țevii de evacuare.

Control - ventilatorul este echipat standard cu un senzor Hall (Hall Sensor IC) care, atunci când este conectat la controlerul corespunzător, vă permite să reglați cu precizie viteza de rotație a ventilatorului.

Parametrii tehnici:

Alimentare : 230V ~ 50Hz

Temperatură ambientală: 0-50 C

Consum de energie: 47W

Flux aer: 160 mc/oră

Temperatura gazelor de evacuare: max. 250 C

Număr de viteze: 1

Timpul de lucru: continuu

Greutate: ~2,3 kg

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)