Termostat de camera cu fir neprogramabil cu 3 porturi - CT3S

89,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
Disponibil in stoc

Descriere

Termostatul de ambient Conter cu fir CT3S este conceput special pentru comanda unei centrale termice de apartament si/sau aer conditionat, fiind compatibil cu majoritatea centralelor termice comercializate pe piata la ora actuala, cu comanda pe 24Vcc, sau pe 220Vca.

Termostatul de ambient Conter cu fir CT3S va comanda de fiecare data temperatura dorita de dvs. catre centrala sau aparatul de aer conditionat si va mentine temperatura ambianta pana cand veti dori sa o modificati. Avand precizie ridicata, va va asigura confortul de care aveti nevoie, in locuinta sau birou, dar si economie la facturile de energie.

Termostatul Conter CT3S se monteaza numai pe perete, intr-un loc vizibil si usor accesibil in vederea modificarii valorilor si a observatiei directe. Nu va sta langa aragaz sau alte surse de caldura, surse de frig, televizor, veioze, horn, ferestre, deoarece temperatura ambianta va sta la baza deciziilor de control ulterioare. Inaltimea optima este de 1,5m de la podea, intr-o zona cu circulatie naturala a aerului, deci nu in curent de aer. Termostatul se monteaza numai la interior.

Termostatul Conter cu fir CT3S este setat din fabrica sa afiseze temperatura in °C. Daca doriti afisarea in °F, mutati jumperul 2 de pe circuitul cu piese, de pe pozitia dreapta mijloc, pe stanga mijloc, asa cum este indicat pe fotografia din pagina anterioara. Schimbarea afisarii din °C in °F nu modifica cu nimic sensibilitatea ori buna functionare a termostatului.

Detalii

Greutate
1 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)