Rezistenta electrica radiator cu termostat RD10 - 300W / 1/2"

VOLUX
289,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
VOLUX
Disponibil in stoc

Descriere

Destinație

Elementul de încălzire electric cu termostat este destinat încălzirii apei în caloriferele de baie, radiatoarele cu convector și alte dispozitive de încălzire. Este folosit ca element suplimentar în sistemul de încălzire centrală, constituind o sursă suplimentară de căldură (suporta încălzirea suplimentară a apei în timpul sezonului de încălzire, de exemplu în caloriferele conectate la sistemul de încălzire centrală).

Poate fi folosit și pentru încălzirea independentă a sistemelor mici de încălzire în afara sezonului, de exemplu caloriferele de baie. Aceste încălzitoare pot fi utilizate și în alte sisteme de încălzire.

NOTĂ:
Nu utilizați în rezervoare din oțel inoxidabil, 
deoarece are loc coroziune electrolitică (galvanică), care distruge stratul de înveliș al elementului de încălzire (rezistența se corodează și se arde) într-o perioadă relativ scurtă de timp (2 - 6 luni în funcție de compoziția chimică a apei din rezervor)

Caracteristici

Echipamentul este format dintr-un element de încălzire cu un design special, un termostat electronic care asigură reglarea precisă a temperaturii radiatorului (se poate seta o temperatură minimă de 10 grade Celsius, împiedicând înghețarea apei în instalație) și o clasă I. cablu de alimentare cu priză universală.

Încălzitorul are o siguranță termică care, dacă temperatura maximă este depașită, întrerupe alimentarea cu curent. Aprinderea ledului de semnalizare indică funcționarea încălzitorului.

Calitatea inaltă garantată a dispozitivului este confirmată de certificatul CE.

Dispozitivul se montează ușor, fără ajutorul unui specialist (garnitura asigură montarea fără cabluri și benzi de teflon), este ușor de folosit, oferă o gamă largă de reglare a temperaturii de la 13 grade C până la 65 grade C, asigură măsurarea precisă a temperaturii datorită utilizării unui regulator electronic, asigură cel mai mic consum de energie - datorită utilizării unui regulator de temperatură, are un element de incalzire cu cea mai mare durabilitate.

Avantajele suplimentare sunt:

sursă de încălzire în afara sezonului,

poate fi utilizat pentru uscarea prosoapelor,

este benefic pentru eliminarea umezelii

ATENȚIE! Poate fi folosit numai în apă și nu poate fi folosit în rezervoare din oțel inoxidabil!

Detalii

Greutate
1 kg
Brand
Recomandat pentru radiator baie:
300W - 600W
Lungime element incalzire
270 mm
Lungime totala
330 mm
Cablu alimentare
1,5 m / 3 x 0,75
Interval reglare
13°C - 65°C +/- 2°C
Alimentare
230V 50Hz
Culoare
alb
Putere
300 W
Filet
1/2”

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)