Rezistenta electrica boiler cu termostat RT300 - 3 kW - 1 1/4" sau 5/4”

VOLUX
VOLUX
Disponibil in stoc

Descriere

Destinație

Elementul de încălzire cu termostat electronic este destinat încălzirii apei calde menajere în rezervoare (boilere).

Aplicația practică a încălzitorului este de a sprijini încălzirea apei în timpul sezonului de încălzire, de exemplu, în cazane cu serpentină sau încălzire independentă în afara sezonului de încălzire.

Caracteristici

Aparatul este format dintr-un element de încălzire cu un design special, un termostat electronic care asigură reglarea precisă a temperaturii apei din rezervor și un cablu de alimentare de clasa I cu priză universală.

Încălzitorul are o siguranță termică care la depășirea temperaturii maxime, întrerupe alimentarea cu curent.

Aprinderea ledului de semnalizare indică funcționarea încălzitorului. Calitatea înaltă garantată a dispozitivului este confirmată de certificatul CE.

Producătorul garantează încălzirea corectă a apei în schimbătoare de căldură orizontale în conformitate cu temperatura setată prin reglarea butonului de pe termostat. La schimbătoarele de căldură verticale, intervalul de temperatură crește cu o medie de 5°C în raport cu temperatura setată prin setarea butonului de pe termostat.

După înșurubare, termoregulatorul funcționează corect în orice poziție.

Dispozitivul este usor de folosit, oferă o gamă largă de reglare a temperaturii de la 25 grade C până la 70 grade C, asigură măsurarea precisă a temperaturii datorită utilizării unui regulator electronic, are un element de incalzire cu cea mai mare durabilitate. 

Condiția de funcționare corectă și pe termen lung a încălzitorului este scufundarea completă a elementului de încălzire în apă!

NOTĂ:
Nu utilizați în rezervoare din oțel inoxidabil, 
deoarece are loc coroziune electrolitică (galvanică), care distruge stratul de înveliș al elementului de încălzire (rezistența se corodează și se arde) într-o perioadă relativ scurtă de timp (2 - 6 luni în funcție de compoziția chimică a apei din rezervor)

Detalii

Greutate
1 kg
Brand
Recomandat pentru boilere ACM:
peste 120 litrii
Lungime element incalzire
370 mm
Lungime totala
440 mm
Cablu alimentare
1,5 m / 3 x 0,75
Interval reglare
25°C - 70°C +/- 3°C
Alimentare
230V 50Hz
Putere
3000 W
Filet
1 1/4”, 5/4”

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)