Rezistenta electrica boiler cu termostat RT250 - 2,5kW cu filet 1 1/2 sau 6/4

VOLUX
329,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 1 zi lurcătoare pentru comenzile primite până la ora 13 de luni până vineri!
VOLUX
Disponibil in stoc

Descriere

Utilizare:

Încălzitor electric cu termostat pentru boilere destinat încălzirii apei calde menajere. Se poate instala in orice rezervor, a cărui construcție și dimensiuni permite montarea acestuia.

Caracteristici tehnice:

Aparatul este format dintr-un element de încălzire de 2500W, un termostat electronic care asigură reglarea precisă a temperaturii apei în rezervor și un cablu de alimentare cu ștecher universal. Aprinderea diodei de semnalizare indică funcționarea încălzitorului.

Aplicație:

Rezervoare de apă caldă menajeră (boilere)

Ca element de încălzire suplimentară pentru calorifere și alte dispozitive de încălzire.

Calitatea înaltă a dispozitivului este confirmată de certificatul CE. Încălzitorul trebuie instalat în conformitate cu reglementările aplicabile, standardele și recomandările producătorului. Orice utilizare necorespunzătoare și neintenționată este interzisă. Operarea neconformă cu instrucțiunile și reparațiile efectuate de persoane neautorizate poate cauza defecțiuni și poate anula garanția.

Producătorul garantează încălzirea corectă a apei în schimbătoare de căldură orizontale în conformitate cu temperatura setată prin reglarea butonului de pe termostat. La schimbătoarele de căldură verticale, intervalul de temperatură crește cu o medie de 5°C în raport cu temperatura setată prin setarea butonului de pe termostat.

După înșurubare, termoregulatorul funcționează corect în orice poziție.

Dispozitivul este usor de folosit, oferă reglare a temperaturii de la 25 grade C până la 70 grade C, asigură măsurarea precisă a temperaturii datorită utilizării unui regulator electronic, are un element de încălzire cu cea mai mare durabilitate. 

Condiția de funcționare corectă și pe termen lung a încălzitorului este scufundarea completă a elementului de încălzire în apă!

 

NOTĂ:
Nu utilizați în rezervoare din oțel inoxidabil, 
deoarece are loc coroziune electrolitică (galvanică), care distruge stratul de înveliș al elementului de încălzire (rezistența se corodează și se arde) într-o perioadă relativ scurtă de timp (2 - 6 luni în funcție de compoziția chimică a apei din rezervor). În cazul în care folosiți anod de magneziu în rezervorul de oțel inoxidabil atunci este permis montarea rezistenței!

Detalii

Greutate
1 kg
Brand
Lungime element incalzire
430 mm
Lungime totala
500 mm
Cablu alimentare
1,5 m / 3 x 0,75
Interval reglare
25°C - 70°C +/- 3°C
Alimentare
230V 50Hz
Putere
2500 W
Filet
6/4”

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)