Rezistenta electrica boiler cu termostat RT150 - 1,5 kW - 1 1/4" sau 5/4”

VOLUX
269,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 1 zi lurcătoare pentru comenzile primite până la ora 13 de luni până vineri!
VOLUX
Disponibil in stoc

Descriere

Destinație

Elementul de încălzire cu termostat electronic este destinat încălzirii apei calde menajere în rezervoare (boilere).

Aplicația practică a încălzitorului este de a sprijini încălzirea apei în timpul sezonului de încălzire, de exemplu, în cazane cu serpentină sau încălzire independentă în afara sezonului de încălzire.

Caracteristici

Aparatul este format dintr-un element de încălzire cu un design special, un termostat electronic care asigură reglarea precisă a temperaturii apei din rezervor și un cablu de alimentare de clasa I cu priză universală.

Încălzitorul are o siguranță termică care la depășirea temperaturii maxime, întrerupe alimentarea cu curent.

Aprinderea ledului de semnalizare indică funcționarea încălzitorului. Calitatea înaltă garantată a dispozitivului este confirmată de certificatul CE.

Producătorul garantează încălzirea corectă a apei în schimbătoare de căldură orizontale în conformitate cu temperatura setată prin reglarea butonului de pe termostat. La schimbătoarele de căldură verticale, intervalul de temperatură crește cu o medie de 5°C în raport cu temperatura setată prin setarea butonului de pe termostat.

După înșurubare, termoregulatorul funcționează corect în orice poziție.

Dispozitivul este usor de folosit, oferă o gamă largă de reglare a temperaturii de la 25 grade C până la 70 grade C, asigură măsurarea precisă a temperaturii datorită utilizării unui regulator electronic, are un element de incalzire cu cea mai mare durabilitate. 

Condiția de funcționare corectă și pe termen lung a încălzitorului este scufundarea completă a elementului de încălzire în apă!

NOTĂ:
Nu utilizați în rezervoare din oțel inoxidabil,
 deoarece are loc coroziune electrolitică (galvanică), care distruge stratul de înveliș al elementului de încălzire (rezistența se corodează și se arde) într-o perioadă relativ scurtă de timp (2 - 6 luni în funcție de compoziția chimică a apei din rezervor)

Detalii

Greutate
1 kg
Brand
Recomandat pentru boilere ACM:
pana la 60 litrii
Lungime element incalzire
330 mm
Lungime totala
400 mm
Cablu alimentare
1,5 m / 3 x 0,75
Interval reglare
25°C - 70°C +/- 3°C
Alimentare
230V 50Hz
Putere
1500 W
Filet
1 1/4”, 5/4”

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)