Modul de extensie BRAGER CENTRA BORD 100 (pentru controler BRAGER)

BRAGER
1.149,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 1 zi lurcătoare pentru comenzile primite până la ora 13 de luni până vineri!
BRAGER
Disponibil in stoc

Descriere

Modulul de extensie CENTRA BORD 100 face posibilă creșterea funcționalității automatizării cazanului BRAGER controlul a două circuite suplimentare de încălzire (control 2 vane de amestec și 2 pompe de circulație - fiecare cu intrare termostat de cameră).

Un singur modul vă permite să controlați funcționarea a două circuite de încălzire acționate de: vane de amestec, pompe de circulație și termostate de cameră.

Modulul este detectat automat imediat după conectarea la dispozitivele BRAGER selectate, iar configurarea sa completă este posibilă de la nivelul de automatizare a cazanului.
În plus, parametrii de bază de funcționare pot fi modificați atât prin internet (dacă este conectat la un modul internet), cât și prin utilizarea panourilor din casă.
Sistemele automate ale cazanului permit conectarea simultană a până la două module CENTRA BORD 100, ceea ce permite controlul simultan a patru circuite de încălzire suplimentare.
Un avantaj important al modulului este acela de a avea o funcție suplimentară a portului de expansiune pentru dispozitivele BRAGER, permițând conectarea simultană a dispozitivelor suplimentare care funcționează în rețeaua BRAGER.Detalii

Greutate
1 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)