5%

Kit controler cazan IE24n + termostat de cameră CT3W

499,00 RON 528,00 RON
Livrare în 24 de ore !!! Asistență tehnică !!!

Descriere

Controler centrala termica pe lemne IE-24n are următoarele funcții:

- control pompă de circulație circuit încălzire centrală

- control ventilator cu modulare automată a turației

- posibilitate de conectare la termostat de cameră

- afișaj LED

Controlerul cu microprocesor "IE-24" este proiectat pentru a controla pompa de circulație a sistemului de încălzire și a ventilatorului de insuflare sau exhaustare a aerului în cazanele (centrale termice) cu combustibil solid

 

Scopul său este de a menține temperatura dorită în cazan prin modulare automată a turației ventilatorului, îndepărtarea gazelor acumulate în exces în procesul de ardere și previne supraîncălzirea cazanului (centralei termice) și a sistemul de încălzire (fierberea apei). Controlerul are algoritmi pentru setare care vă permit să economisiți combustibil. Se poate regla: insuflări periodice, viteza maximă și minimă ventilator, temperatura de pornire a pompei de circulație, temperatura setată pentru cazan (centrală termică). O serie de funcții fac posibilă adaptarea funcționării la structura cazanului, tipul și calitatea combustibilului.
Controlerul are o protecție termică suplimentară independentă (bimetal), care oprește alimentare ventilatorului atunci când temperatura cazanului depășește 90°C (STB). Protectorul termic este plasat într-un tub de cupru împreună cu un senzor de temperatură, care garantează că temperatura va fi întotdeauna la fel ca și pe cazan.

În plus, regulatorul este echipat cu funcții cum ar fi:

- Memoria funcției în timpul întreruperii alimentării în caz de întrerupere a alimentării, toate funcțiile setate de utilizator sunt memorate

- Funcția anti-stop previne blocare pompei în sezonul de vară când nu este folosită. Regulatorul pornește pompa timp de 1minut la fiecare 10 zile.

- Funcția anti-îngheț împiedică înghețarea apei în instalația I.C. prin activarea pompei sub 7°C.

- Controlul setărilor incorecte ale ventilatorului. Această funcție protejează în plus cazanul împotriva supraîncălzirii, devine activă atunci când temperatura în cazan crește cu 5°C peste temperatura setată. Insuflările periodice sunt realizate în conformitate cu un algoritm special pentru a preveni creșterea temperaturii suplimentare.

- Histerezisul cazanului, această funcție împiedică pornirea și oprirea suflantei, de exemplu atunci când temperatura este între 50°C și 49°C. Histerezis este diferența dintre temperatura setată și temperatura de revenire la modul de funcționare. De exemplu, atunci când temperatura este setată la 50°C, cu un histerezis de 2°C: trecerea în modul de menținere jar se activează când sa atins temperatură de 50°C, în timp ce o revenire la ciclul de funcționare apare după ce temperatura scade până la 48°C. Histerezisul poate fi setat de la 1°C la 5°C.


Dacă dezactivam insuflările periodice prin selectarea timpului de suflare "0" în meniu, oprim complet insuflările periodice.
Temperatura de activare a pompei I.C. - posibilitatea de a seta temperatura la care pompa va porni. În cazul în care o singura pompă  este folosit pentru prepararea apei calde menajere (ACM) și a circuitului de încălzire (I.C.), se recomandă ca temperatura de să fie de aproximativ 45°C, ceea ce împiedică răcirea apei în boiler ACM, când focul din cazan se stinge.


În cazul deteriorării senzorului, controlerul oprește ventilatorul și pornește pompa I.C. pentru a preveni supraîncălzirea cazanului!

Termostat de cameră CT3W

Termostat universal ce poate controla o intreaga gama de echipamente de incalzire si racire incluzand centrale termice pe gaz.

Date tehnice

Unitatea mobila

Element termosensibil: NTC 10KΩ 1% la 25°C

Sensibilitatea de comutare: 0,2°C sau 0,3°C

Domeniul de reglaj al temperaturii: 10-30°C, din 0,5°C in 0,5°C

Domeniul de afisare a temperaturii: 5-35°C, din 0,5°C in 0,5°C

Precizia de afisare a temperaturii: 0,5°C

Temperatura admisa pentru depozitare: -10°C … +60°C

Tensiunea de alimentare: 2 x 1,5V, baterii alcaline tip AA (R6)

Puterea consumata din baterii: ~1,3mW

Tensiunea de cuplare: 24Vca sau 24Vcc … 220Vca

Curentul maxim de cuplare: 8A rezistiv sau 2A inductiv

Frecventa de lucru. 868,35MHz

Banda de frecventa: 868 – 868,60MHz

Durata de functionare a bateriilor: aprox. 1 an

Masa (fara baterii): 135g

Dimensiuni: 110 x 75 x 45mm (fara suport)

Temperatura antiinghet: 7°C


Unitatea fixa

Tensiunea de alimentare: 230Vca, 50Hz

Puterea consumata: 6W

Tensiunea de comutare: 24Vcc / 250Vca

Curentul care se poate cupla: 6A rezistiv sau 2A inductiv

Raza de actiune: ~30m in cladiri

Masa: 150g

Detalii

Categorii
Greutate
2 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)