Poze IE-24nz - controler pompa incalzire si ventilator

  • Poze IE-24nz - controler pompa incalzire si ventilator
  • Poze IE-24nz - controler pompa incalzire si ventilator
     
Pin It


IE-24nz - controler pompa incalzire si ventilator

Pret: 279 RON

Pretul include taxa TVA 19 de 19%, Atenție! Pretul produsului nu include cheltuielile de livrare.

Controler centrala termica pe lemne cu următoarele caracteristici:

- control pompă de circulație circuit încălzire centrală

- control ventilator cu modulare automată a turației

- posibilitate de conectare la termostat de cameră

- afișaj LED

- carcasa


Controlerul cu microproces "IE-24" este proiectat pentru a controla pompa de circulație a sistemului de încălzire și a ventilatorului de insuflare a aerului în cazanele (centrale termice) cu combustibil solid

 

Scopul său este de a menține temperatura dorită în cazan prin modulare automată a turației ventilatorului, îndepărtarea gazelor acumulate în exces în procesul de ardere și previne supraîncălzirea cazanului (centralei termice) și sistemul de încălzire de supraîncălzire (fierberea apei). Controlerul are algoritmi pentru setare care vă permit să economisiți combustibil. Se poate regla: insuflări periodice, viteza maximă și minimă ventilator, temperatura de pornire a pompei de circulație, temperatura setată pentru cazan (centrală termică). O serie de funcții fac posibilă adaptarea funcționării la structura cazanului, tipul și calitatea combustibilului.
Controlerul are o protecție termică suplimentară independentă (bimetal), care oprește alimentare ventilatorului atunci când temperatura cazanului depășește 90°C (STB). Protectorul termic este plasat într-un tub de cupru împreună cu un senzor de temperatură, care garantează că temperatura va fi întotdeauna la fel de mare ca și pe cazan.

În plus, regulatorul este echipat cu funcții cum ar fi:

- Memoria funcției în timpul întreruperii alimentării în caz de întrerupere a alimentării, toate funcțiile setate de utilizator sunt memorate

- Funcția anti-stop previne blocare pompei în sezonul de vară când nu este folosită. Regulatorul pornește pompa timp de 10 secunde la fiecare 10 zile.

- Funcția anti-îngheț împiedică înghețarea apei în instalația I.C. prin activarea pompei sub 7°C.

- Controlul setărilor incorecte ale ventilatorului. Această funcție protejează în plus cazanul împotriva supraîncălzirii, devine activă atunci când temperatura în cazan crește cu 5°C peste temperatura setată. Insuflările periodice sunt realizate în conformitate cu un algoritm special pentru a preveni creșterea temperaturii suplimentare.

- Histerezisul cazanului, această funcție împiedică pornirea și oprirea suflantei, de exemplu atunci când temperatura este între 50°C și 49°C. Histerezis este diferența dintre temperatura setată și temperatura de revenire la modul de funcționare. De exemplu, atunci când temperatura setată este setată la 50°C, cu un histerezis este de 2°C, trecerea în modul de menținere jar se activează când a atins o temperatură de 50°C, în timp ce o revenire la ciclul de funcționare apare după ce temperatura scade până la 48°C. Histerezisul poate fi setat de la 1°C la 5°C.


Dacă dezactivați insuflările periodice prin selectarea timpului de suflare "0" în meniu, oprim complet insuflările periodice.
Temperatura de activare a pompei I.C. - posibilitatea de a seta temperatura la care pompa va porni. În cazul în care o pompă I.C. este folosit pentru prepararea apei calde menajere și a circuitului de încălzire (I.C.), se recomandă ca temperatura de să fie de aproximativ 45°C, ceea ce împiedică răcirea apei în cazan când focul din cazan se stinge.


În cazul deteriorării senzorului, controlerul oprește ventilatorul și pornește pompa I.C. pentru a preveni supraîncălzirea cazanului!


Controlerul poate fi conectat la termostat de cameră.


ATENȚIE!

Montarea, instalarea, efectuarea setărilor și pornirea echipamentului poate fi efectuat numai de către personal calificat.


ACCESORII DISPONIBILE:


Cablu alimentare ventilator - link: https://www.controler-e.ro/cumpara/cablu-alimentare-ventilator-tip-ibm-129

Poze Cablu alimentare ventilator tip IBM 

0741098007 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: pentru 1 pompa + ventilator

Greutate produs: 1 kg.

Producator: INTER ELECTRONICS