Poze IE-21+ - controler pompa ACM, paroseală sau by-pass

  • Poze IE-21+ - controler pompa ACM, paroseală sau by-pass
  • Poze IE-21+ - controler pompa ACM, paroseală sau by-pass
     
Pin It


IE-21+ - controler pompa ACM, paroseală sau by-pass

Pret: 179 RON

Pretul include taxa TVA 19 de 19%, Atenție! Pretul produsului nu include cheltuielile de livrare.

Controlerul cu microprocesor "IE-21" este proiectat să controleze pompa de circulație / valva solenoidă la centrale termice cu combustibil solid în sistemele de încălzire centrală. Controlerul previne funcționarea inutilă a pompei care economisește consumul de energie electrică (economisind până la 60% în funcție de utilizarea centralei) și prelungește durata de viață a pompei pentru a preveni funcționarea inutilă.

Controlerul este echipat cu doi senzori de temperatură.


Controlerul are patru moduri de funcționare:

1. permanent - funcționare permanentă a pompei

2. încălzire - funcționare permanentă pompă peste temperatura de pornire a pompei. În acest caz pompa pornește la temperatura setată la ”Temperatura de pornire a pompei” și se oprește la temperatura setată la ”Temperatura de pornire a pompei” minus ”Histereză pompă”.

3. ACM / pardoseală / by-pass - pompa se activează la temperatura setată la ”Temperatura de pornire a pompei” și se oprește la temperatura setată la 

”Temperatura setată ACM / pardoseală”. Pompa se activează din nou după ce temperatura măsurată de senzorul ACM / pardoseală scade cu valoarea cu valoarea setată la ”Histereză ACM / pardoseală”. Aceste cicluri se repetă până când temperatura măsurată în centrala termică scade la temperatura setată la ”Temperatura de pornire a pompei” minus ”Histereză pompă”.

În acest mod de funcționare, pompa va fi, de asemenea, oprită atunci când nu este îndeplinită una dintre următoarele condiții:
- temperatura din centrala termică scade sub temperatura setată la ”Temperatura de pornire a pompei” minus ”Histereză pompă.
- temperatura din centrala termică este mai mică decât temperatura măsurată de senzorul de temperatură a apei calde menajere (ACM).

4. timp - pompa se activează la temperatura setată la ”Temperatura de pornire a pompei”  și va funcționa ciclic conform setărilor la parametrul ”Timp funcționare pompă” și ”Pauză funcționare pompă”. Pompa se oprește la temperatura setată la ”Temperatura de pornire a pompei” minus ”Histereză pompă”


Parametrii care se pot seta:

- ”Temperatura de pornire a pompei” - interval de setare 20-70°C,

- ”Histereză pompă” - interval de setare 1-10°C,

- ”Temperatură setată boiler ACM / pardoseală,

- ”Histereză ACM / pardoseală” - 1-10°C,

- ”Temperatură de alarmă” - interval de setare 5-95°C

- ”Timp funcționare pompă”  - interval de setare 1 - 99 minute

- ”Pauză funcționare pompă” - interval de setare 1 - 99 minute


Controlerul are funcție anti-stop, care previne blocarea pompei de circulație în afara sezonul de încălzire prin pornirea periodică a pompei (10 secunde la fiecare 7 zile), funcție anti-îngheț, care previne înghețarea apei din circuitul de încălzire prin pornirea pompei la temperaturi sub 7°C.

Controlerul activează alarma sonoră în cazul în care temperatura din centrala termică depășește ”Temperatură de alarmă”.

Puterea maximă a pompei nu poate fi mai mare de 250W.

0741098007 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: pentru 1 pompa

Greutate produs: 1 kg.

Producator: INTER ELECTRONICS