Controler vana de amestec IE71, comanda vana, pompa vana, optional pompa bypass

INTER ELECTRONICS
449,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
INTER ELECTRONICS
Disponibil in stoc

Descriere

Controlerul IE71 are următoarele funcții:

- Control vană de amestec cu 3 sau 4 căi

- Control pompă pentru vană de amestec

Este echipat cu senzor temperatură centrală și senzor pentru vană de amestec.

Controlerul poate fi conectat la termostat de cameră sau la senzor exterior (în acest caz putem seta valorile de temperatură pentru curba de încălzire).

Controlerul este proiectat pentru a controla actuatorul unei vane de amestec cu trei sau patru căi, cu posibilitatea de a conecta la o pompă. Un avantaj suplimentar al dispozitivului este protecția temperaturii de retur al centralei împotriva temperaturii prea scăzute a apei de retur
sau a temperaturii prea ridicate în circuitul mic al sistemului de încălzire.
Controlerul este echipat cu funcția de reglare a temperaturii cu ajutorul unui senzor exterior sau poate coopera cu un termostat de cameră.
Dispozitivul poate controla o vană care sprijină o instalație de încălzire centrală sau încălzire în pardoseală - (în același timp, îndeplinînd funcția de protecție suplimentară a instalației de pardoseală împotriva  temperaturii prea ridicate, care poate deteriora instalația).

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE
Funcționarea controlerului se bazează pe amestecarea apei calde din centrală cu apă mai rece, care se întoarce din circuitul de încălzire pentru a menține temperatura setată în spatele vanei.
Robinetul vanei este deschis sau închis conform parametrilor 1. FUNCȚIONAREA VANEI și 2. POZIȚIA VANEI.
Pompa conectată la vană, care ajută la distribuția apei în instalație, trebuie să fie montată după vană, în timp ce senzorul de vană trebuie să fie montat în spatele pompei pentru un control al temperaturii cât mai exacte la ieșirea vanei.

ATENȚIE!
Dacă controlerul de vană funcționează pe un circuit comun cu controlerul centralei, pompa de vană trebuie conectată la controlerul centralei (în acest caz ieșirea pompei de la controlerul IE71 nu va fi conectată și trebuie protejată cu izolație.)

 

Detalii

Greutate
1 kg
Utilizare controler:
vane amestec
Functii
control automat al vanei de amestec cu trei sau patru cai, control pompa vana de amestec
Senzori inclusi
senzor cazan, senzor vana amestec
Putere de ieșire maximă
500W
Tip afișaj
afișaj LCD cu meniu pe limba romana

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)