Controler pompa recirculare S-150 (cu 1 senzor pentru control pompa)

[1]
129,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 1 zi lurcătoare pentru comenzile primite până la ora 13 de luni până vineri!
Disponibil in stoc

Descriere

Controlează: 

Controlerul S-150 este proiectat pentru a controla pompa de circulație a apei din circuitul de încălzire. Sarcina controlerului este să pornească pompa dacă temperatura depășește valoarea setată și temperatura de pornire setată. Acest lucru previne funcționarea inutilă a pompei, ceea ce vă permite să economisiți energie electrică (economiile în funcție de gradul de utilizare a centralei pot ajunge până la 60%) și prelungește durata de viață a pompei. Ca urmare, fiabilitatea acestuia crește și costurile de operare sunt reduse. Atât temperatura de pornire, cât și cea de oprire pot fi setate în intervalul 0 ° C - 99 ° C. Histereza a fost înlocuită cu opțiunea de a seta liber temperatura de oprire.

Exemplu ; Temperatura setată 34°C (afișaj inferior), temperatura de oprire 31°C. Dacă temperatura senzorului atinge 34°C controlerul va activa pompa și va funcționa până când temperatura senzorului scade la 31°C. Controlerul este echipat cu 2 display-uri LED. Temperatura curentă măsurată de senzor este afișată standard pe cea superioară, în timp ce cea inferioară arată temperatura de oprire.

Butonul MENU comută controlerul în modul de previzualizare și setările de temperatură pentru oprire, pornire și setarea funcției anti-oprire.

Funcție termostat

Controlerul are și o funcție de termostat încorporată. Puteți să setați temperatura la atingerea căreia controlerul va opri dispozitivele controlate, iar apoi, după ce o coborâți la valoarea dorită, va porni dispozitivul.

Funcție anti-îngheț

Controlerul este echipat cu funcția anti-îngheț, datorită căreia controlerul va porni pompa atunci când temperatura ambientală scade sub 5°C pentru a preveni înghețul.

Date tehnice :

Interval de control al temperaturii -0°C-99°C

Tensiune de alimentare - 230V / 50Hz

Consum de energie - <5W

Temperatura de lucru - - 10 ° C - 40 ° C

Senzor de temperatura - Rezistiv

Lungime cablu senzor - 1 m

Lungimea cablului de alimentare - 1m

Lungimea cablului de alimentare al pompei -1m

Ieșire - 230V / 50Hz

Detalii

Greutate
1 kg
Funcție anti-îngheț
la temperaturi sub 5ºC

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
I
Iulian
30 aug.
Achizitie verificata
Livrare rapida. Controlerul funcționează cum trebuie. Singurul inconvenient este ca unele cifre nu le afișează complet, dar nu ma deranjează cu nimic. (probabil ceva defect la display). Recomand
Produse de comparat (/5)