Controler pompa incarcare puffer PUFFER CONTROL (cu 2 senzori, pentru pompa puffer)

449,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
Disponibil in stoc

Descriere

Scopul controlerului PUFFER CONTROL este de a controla un sistem de incălzire apă, care constă dintr-un cazan, un rezervor
de stocare apă caldă (puffer) și o pompă. Comparând temperatura dintre cazan și rezervorul de stocare, acest dispozitiv controlează funcționarea pompei și asigură eficiența și siguranța sistemului.

Pentru a evita modificarea setărilor de către persoane care nu sunt tehnicieni / personal non-profesionist, controlerul nu are butoane și meniu. Cu toate acestea, prin scoaterea capacului frontal, tehnicianul / personalul profesional poate regla setările cu potențiometrele și jumpere. Are două intrări de măsurare a temperaturii. Ambele sunt sonda PT1000, una care intră în cazan, cealaltă care intră în rezervorul de apă. Are o ieșire pentru a comuta pompa de căldură. Controlerul este furnizat de rețea de la 150V la 240 V AC

Potențiometrii:
În momentul acționării potențiometrelor, afișajul trece automat la afișarea valorii setată de potențiometru. La starea sa de bază, arată alternativ temperatura măsurată în colectorul termic solar și rezervorul de apă.
Funcția potențiometrului T_OFF este de a seta timpul de întârziere pentru oprire a pompei, din momentul în care temperatura este egalizată, pentru a obține că apa caldă să curgă prin schimbătorul de căldură din rezervorul de depozitare, fără a fi blocat în conductă. Poate fi setat de la 0 la 20 sec.
Potentiometrul Diff_Temp stabilește diferența de temperatură între cazan și rezervorul de apă. Când temperatura din cazan devine mai mare decât temperatura rezervorului, cu valoarea reglată, regulatorul pornește pompa.
Poate fi setat de la 0 la 22 grade celsius.
Potențiometrul Start_Temp stabilește temperatura de pornire pentru controlul sistemului, temperatura cazanului trebuie să fie mai mare decât temperatura reglată pentru a porni pompa, chiar dacă diferența de temperatură dintre colector și rezervorul de apă este mai mare decât Diff_Temp. Poate fi setat de la 0 la 40 grade celsius.

Funcții
- măsurare temperatură cu senzor Pt1000
- alarmă sonoră
- afișarea a temperaturii măsurate
- semnalizare de eroare acustica
- montabil pe perete
- control manual
- algoritm pentru eviterea blocarii pompei

Caracteristici tehnice:

Alimentare: 240V/50Hz

Putere maximă ieșire: 4A

Detalii

Greutate
1 kg
Utilizare controler:
incarcare puffer
Functii
control pompa incarcare puffer
Senzori inclusi
senzor cazan, senzor puffer
Tip afișaj
afișaj LED

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)