Controler centrala peleti KEY RK2006 SPGM+MZK, control pompa IC, pompa ACM, vana, ventilator, snec + 2 circuite de incalzire cu 2 termostate

P.W. KEY
1.499,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
P.W. KEY
Disponibil in stoc

Descriere

Pe lângă funcționarea completă a arzătorului, controlerul permite controlul independent a două circuite de încălzire cu vană de amestec și un circuit apă caldă menajeră.

Arderea complet automată a combustibilului face ca funcționarea arzătorului să fie asemănătoare cu cea a arzătoarelor pe ulei (cazanul funcționează atunci când este nevoie de energie termică).

Caracteristici RK-2006SPGM:

Control adaptiv - controlerul analizează temperatura senzorilor și determină automat temperatura de funcționare a centralei

Control vană de amestec pentru circuitele de încălzire.

Control pompă de circuit încălzire centrală

Control pompă boiler apă caldă menajeră

Control două circuite de încălzire (radiatoare sau pardoseală) – cooperare cu două termostate de ambient.

Mod vară/iarnă – Pe timpul verii este posibilă oprirea pompei de încălzire și vă permite să controlați numai pompa de apă caldă menajeră. Dacă pompa de apă caldă menajeră nu este utilizată atunci puteți controla o pompă by-pass pentru protecție retur.

Ușurință în utilizare - toate funcțiile cele mai frecvent utilizate sunt disponibile direct pe panoul frontal al regulatorului și permit o operare simplă și intuitivă. Funcționarea dispozitivelor conectate la controler și modificările valorilor setate sunt indicate pe afișajul grafic LCD. Pentru a facilita operarea, funcțiile de programare au fost împărțite în moduri de utilizator și de service.

Selectarea tipului de combustibil - controlerul RK-2006SPGM vă permite să setați parametrii de ardere pentru patru tipuri de combustibil.

Dacă setați tipul de combustibil LEMN, puteți arde lemne in cazanul pe peleți - controlerul funcționează cu setări pentru arderea lemnului. Setarea LEMN/PELEȚI - după arderea lemnului în cazan, controlerul trece la arderea peleților.

Capacitatea de a regla cu precizie doza de combustibil-aer - în modul disponibil utilizatorului, este posibil să setați cu precizie parametrii de funcționare al alimentatorului (șnec).

Posibilitatea de a controla un arzător cu un alimentator intern - controlerul are o ieșire suplimentară care acționează motorul alimentatorului intern în arzător.

Curățarea automată a arzătorului – controlerul acceptă multe tipuri de mecanisme de curățare a arzătorului.

Detectarea flăcării – aprinderea automată a combustibilului poate fi efectuată în două moduri: prin senzor gaze arse sau prin senzor foto

Aprindere automată a combustibilului – Controlerul comandă automat sistemul electric de aprindere a combustibilului.

Funcții de service versatile - posibilitățile extinse de programare în modul de service vă permit să ajustați toți parametrii relevanți ai funcționării cazanului la sistemul de încălzire. Un mod simplu de programare îl face mult mai ușor de utilizat.

Reglare precisă a funcționării ventilatorului – controlerul reglează automat puterea ventilatorului în funcție de cerințele centralei și modulează automat turația acestuia.

Senzor de temperatură alimentator (șnec)- permite controlul temperaturii alimentatorului, iar în cazul depășirii temperaturii prestabilite, activează procesul de stingere.

Protecție împotriva deschiderii ușii buncărului de încărcare în timpul funcționării - controlerul are o intrare de siguranță care vă permite să controlați deschiderea ușii buncărului de încărcare. Această intrare poate fi folosită și pentru a controla suprasarcina motorului de alimentare.

Autodiagnosticarea senzorilor - controlerul verifică automat funcționarea corectă a senzorilor, iar în cazul unei defecțiuni, ia măsurile corespunzătoare pentru protejarea cazanului.

Testarea ieșirilor externe - vă permite să verificați cu ușurință funcționarea corectă a tuturor dispozitivelor conectate.

Indicator lipsă de combustibil și supraîncălzire - în caz de lipsă de combustibil și supraîncălzire, indicatorul corespunzător se aprinde.

Transmiterea datelor - parametrul vă permite să selectați funcțiile efectuate de conectorul de date.

Controlerul poate fi cotrolat de la distanță prin internet după conectarea la modul internet.

Sarcina maximă ieșire: 460W (2A/230V)

Este echipat cu:

- senzor temperatură cazan - CT-1

- senzor temperatură arzător - CT-2

- senzor temperatură boiler ACM - CT-4

- senzor temperatură vană amestec - CT-2

- senzor temperatură exterioară - CZ-1

Echipamente opționale:

- senzor foto FD-1 sau senzor temperatură gaze arse PT-1000 

- comutator bi-metalic de protecție supraîncălzire STB

- regulator temperatură de cameră RT-208G

- modul internet pentru control de la distanță UMI-2NW

- rezistență aprindere peleți metalic sau ceramic

Controlerul este încorporat într-o carcasă de plastic (cod MZK) care se poate monta pe perete, are meniu pe limba engleză și manual de utilizare pe limba română!

Detalii

Greutate
2 kg
Brand
Utilizare controler:
centrala peleti
Conectare la internet
Da, cu modul dedicat (opțional)
Control standard
aprindere automată, pompă apă caldă menajeră (ACM), pompă încălzire centrală 2 (IC2), pompă încăzire centrală (IC), snec alimentare arzator, snec alimentare din rezervor, vană amestec cu 3 sau 4 căi, ventilator de insuflare
Control suplimentar (posibilitate de extindere)
control funcționare prin internet, controler de cameră dedicat
Senzori inclusi
senzor cazan, senzor boiler ACM, senzor vana amestec, senzor sistem alimentare, senzor temperatură exterioară
Senzori opționali
pt1000 - senzor de evacuare gaze arse, senzor luminozitate (foto), senzor protecție supraîncălzire (STB)
Tip afișaj
afișaf grafic LCD cu meniu pe limba engleză

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)