Controler centrala pe lemne/carbune REGLER RC 36v3, comanda pompa IC, pompa ACM si ventilator

REGLER
339,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 1 zi lurcătoare pentru comenzile primite până la ora 13 de luni până vineri!
REGLER
Disponibil in stoc

Descriere

Controler centrala REGLER RC-36v3 proiectat pentru a controla arderea în centrale clasice pe combustibil solid. Principalele avantaje ale acestui controler:

- Control pompă de circuit încălzire centrală în funcție de temperatura senzorului de pe centrală

- Control pompă de rezervor apă caldă menajeră (boiler) în funcție de temperatura senzorului de pe centrală și în funcție de temperatura senzorului de pe boiler)

- Control ventilator cu modulare automată a turației în funcție de temperatura apei din centrală

O serie de funcții vă ajută să ajustați modalitatea de control al centralei dumneavoastră având în vedere tipul și calitatea combustibilului.

În meniul de service utilizatorul poate să regleze viteza minimă și maximă a ventilatorului, poate alege unul dintre trei moduri de funcționare a pompelor:

  1. Funcționarea numai a pompei de încălzire centrală - acest mod este setat atunci când nu avem o pompă de apă caldă menajeră.
  2. Funcționarea în paralel a pompei de încălzire centrală și a pompei de apă caldă menajeră - pompele sunt pornite conform setărilor. Pompa de încălzire centrală funcționează continuu peste temperatura setată (parametru reglabil), iar pompa de apă caldă menajeră este pornită peste temperatura de activare (parametru reglabil) și funcționează până la atingerea temperaturii din rezervorul de apa caldă.
  3. Modul de vară - doar pompa de apă caldă menajeră funcționează vara. Pompa de încălzire este activat numai atunci când temperatura de alarmă a centralei este depășită.

Alte funcții:

Memorie setări. În cazul unei căderi de curent, toate funcțiile setate de utilizator sunt memorate

- Anti-stop. Această funcție previne blocarea pompei în sezonul de vară când nu este utilizată. Controlerul activează pompa de încălzire timp de 10 secunde la fiecare 10 zile.

- Anti- îngheț. Previne înghețarea apei în sistemul de încălzire centrală prin pornirea pompei sub 7°C.

 - Histerezisul centralei.  Această funcție împiedică pornirea și oprirea constantă a ventilatorului. Când temperatura setată pentru centrală este atins, controlerul oprește ventilatorul și intră în mod menținere jar cu insuflări periodice scurte. Histerezisul este diferența dintre temperatura setată și temperatura de revenire la modul de funcționare a ventilatorului. Interval setare histerezis 1-5°C.

- Oprirea suflărilor. Selectând valoarea „0” în opțiunea insuflări periodice pentru menținere jar, oprim complet suflarea.

- Temperatură de pornire pompă încălzire centrală. Putem seta temperatura la care pompa de încălzire este activată

- Temperatură de pornire pompă de apă caldă menajeră. Dacă temperatura prestabilită pentru preparare apă caldă menajeră este atins, atunci pompa ACM se oprește. Interval de reglare 30-65 °C.

- Timp stingere. Utilizatorul poate regla oprirea ventilatorului după stingerea focului din centrală. Activare timp stingere între 10-240 minute. Setare fabrică 30 minute.

-Reglarea vitezei ventilatorului. Utilizatorul poate seta viteza minimă a suflantei între 10-70%. Setare fabrică 25%. Această funcție permite funcționarea ventilatorului cu turație lentă.

Controlerul centrală REGLER RC-36v3 are o protecție termică suplimentară prin care taie alimentarea  cu curent electric a ventilatorului la depășirea temperaturii de 92 °C. Protectorul termic este încorporat într-un tub din cupru împreună cu senzorul de temperatură a centralei.

Controlerul este echipat cu:

- senzor temperatură centrală

- senzor protecție supraîncălzire

- senzor temperatură apă caldă menajeră (boiler)

- cablu alimentare controler

- cablu alimentare ventilator

Atenție! Acest controler nu se poate conecta la termostat de cameră.

ATENȚIE!

Acest produs nu este recomandat pentru sisteme cu pompa de incarcare rezervor de stocare (puffer).

Pentru sisteme cu pompa de incarcare rezervor de stocare (puffer) alegeti modelele MTS11z sau IE72v4.

Montarea, instalarea, efectuarea setărilor și pornirea echipamentului poate fi efectuat numai de către personal calificat.

Atenție! Acest controler este proiectat pentru ventilatoare de insuflare aer, deoarece opreste ventilatorul după ce temperatura din centrală atinge temperatura setată. Daca doriți să controlați funcționarea unui ventilator de exhaustare, în prealabil vă rugăm consultați cu departamentul tehnic al firmei noastre sau un specialist in domeniu.

Detalii

Greutate
1 kg
Brand
Utilizare controler:
cazan pe lemne
Poate controla
1 ventilator + 2 pompe
Conectare la internet
Nu
Functii
control pompa incalzire centrala (IC), control pompa apa calda menajera (ACM), control ventilator cu turatie variabila, fara posibilitate de conectare la termostat de camera
Senzori inclusi
senzor boiler ACM, senzor cazan cu comutator bimetal de protectie incorporat
Putere de ieșire maximă
300W
Interval setare pompă IC
20-70°C
Interval setare pompă ACM
20-70 ºC
Funcție anti-îngheț
la temperaturi sub 5ºC
Tip afișaj
afișaj LED

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)