Controler centrala pe lemne/carbune cu puffer REGLER RC 46v3, comanda pompa IC, pompa ACM, pompa puffer si ventilator, optional termostat de ambient si senzor gaze arse

INTER ELECTRONICS
499,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 1 zi lurcătoare pentru comenzile primite până la ora 13 de luni până vineri!
INTER ELECTRONICS
Disponibil in stoc

Descriere

Automatizarea de centrală termică cu alimentare manuală, model REGLER RC-46v3 este conceput să controleze instalații complexe de încălzire centralizată.

 Avantajele acestei automatizări:

 - Comandă pompa de circulație circuit încălzire centrală conform temperaturii senzorului de la centrală

- Comandă pompa de circulație boiler apă caldă menajeră conform temperaturii senzorului de la centrală și a senzorului de la boiler ACM

-  Comandă ventilatorul suflantă cu modulare automată a turației în funcție de tempertura centralei

- Comandă o pompă suplimentară cu senzor de temparatură inclus, care se poate utiliza pentru:

  • Pompă pardoseală - activare pompă la o temperatură măsurată în centrală și oprire pompă la o temperatură măsurată de senzor. Această funcție nu permite comanda prin termostat de ambient!
  • Pompă încărcare rezervor de acumulare puffer – pornire pompă puffer la o temperatură măsurată în centrală și oprire pompă la scăderea temperaturii sub temperatura setată pentru pornire. Practic, pompa de încărcare puffer funcționează numai dacă temperatura apei din centrală este mai mare cu 3°C decât cea din puffer.
  • Pompă solar – pornire pompă la o temperatură măsurată în panouri solare de către senzorul suplimentar și oprire pompă la scăderea temperaturii sub temperatura prestabilită pentru pornire pompă. Practic, pompa solară funcționează numai dacă temperatura în panouri este mai mare cu 3°C decât în boilerul de apă caldă menajeră.
  • Pompă de încălzire centrală - pornire pompă la o temperatură măsurată în centrală și oprire pompă la scăderea temperaturii setate pentru pornire pompă. Fără posibilitate de conectare la termostat de ambient!
  • Pompă recirculare apă - pentru recircularea apei din boilerul de ACM la robinet - pornire / oprire pompă conform setărilor de timp funcționare pompă și pauză)

 - Opțional comandă ventilatorul prin senzor de gaze arse. Dacă temperatura setată pentru gazele arse din coș este depășit, automatizarea oprește ventilatorul cu scopul de a reduce pierderile de căldură în sistemul de evacuare

- Opțional controlează temperatura ambientală din casă prin conectarea unui termostat de ambient. În acest caz, termostatul din casă comandă pompa circuitului de încălzire în colaborare cu automatizarea ie72v4.

- Meniu utilizator și meniu instalator cu multiple setări în limba română pe afișaj LCD

Funcții suplimentare automatizare REGLER RC-46v3:

- funcție protecție supraîncălzire 1 (dacă temperatura centralei depășește cu 10°C temperatura setată - controlerul activează pompa de încălzire centrală și oprește ventilatorul pentru a preveni supraîncălzirea centralei)

- funcție protecție supraîncălzire 2 (dacă temperatura centralei depășește temperatura de supraîncălzire setată - interval 70 - 90°C – automatizarea activează pompa de încălzire centrală și oprește ventilatorul pentru a preveni supraîncălzirea centralei. Pompa este pornită chiar dacă este conectat un termostat de cameră care nu cere căldură în casă)

- funcție protecție supraîncălzire 3 (comutator bimetalic încorporat în senzorul de la centrală care taie alimentarea ventilatorului la 92°C, reactivează numai dacă tempetura scade la 60°C)

- funcție anti-îngheț (automatizarea activează pompele dacă temperatura scade sub 7°C)

- funcție anti-stop (automatizarea activează pompele periodic pentru a preveni griparea acestora - 1 minut la fiecare 7 zile)

 ECHIPAMENTE OPȚIONALE:

- senzor gaze evacuare (oprire / pornire ventilator la depășirea temperaturii setate pentru gazele de evacuare)

- termostat de cameră fără fir CT3W

termostat de cameră fără fir N20 - cu control de la distanță prin internet


ATENȚIE!

Montarea, instalarea, efectuarea setărilor și pornirea echipamentului poate fi efectuat numai de către personal calificat.

Atenție! Acest controler este proiectat pentru ventilatoare de insuflare aer, deoarece opreste ventilatorul după ce temperatura din centrală atinge temperatura setată. Daca doriți să controlați funcționarea unui ventilator de exhaustare, în prealabil vă rugăm consultați cu departamentul tehnic al firmei noastre sau un specialist in domeniu.

Detalii

Greutate
1 kg
Utilizare controler:
cazan pe lemne
Poate controla
1 ventilator + 3 pompe
Conectare la internet
Nu
Functii
control pompa incalzire centrala (IC), control pompa apa calda menajera (ACM), control pompa suplimentara
Senzori inclusi
senzor boiler ACM, senzor suplimentar, senzor cazan cu comutator bimetal de protectie incorporat
Putere de ieșire maximă
500W
Interval setare pompă IC
10-70°C
Conexiune termostat de cameră
da
Interval setare pompă ACM
10-70 ºC
Funcție anti-îngheț
la temperaturi sub 5ºC
Histereză IC
1-5°C
Tip afișaj
afișaj LCD cu meniu pe limba romana
Histereză ACM
1-3 ºC

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)