8%

Controler cazan TECH EU-88zPID (cu 3 senzori, pentru control 2 pompe)

1.549,00 RON 1.699,00 RON
Livrare în 24 de ore !!! Asistență tehnică !!! Garanție 24 de luni la aproape toate produsele !!!
Disponibil in stoc

Descriere

Controlerul EU-88zPID cu 2 circuite și 1 ventilator este conceput pentru controlul încărcării unui cazan de încălzire centrală.

Controlerul EU-88zPID este destinat utilizării cu cazane de încălzire centrală. Controlează pompa de circulație a apei, pompa de apă caldă menajeră și un ventilator.
Dispozitivul este un controler cu semnal de ieșire continuu, utilizând algoritmul de control zPID. La acest tip de controler, debitul de aer este calculat pe baza temperaturii cazanului și a temperaturii gazelor arse măsurate la evacuarea gazelor. Ventilatorul funcționează continuu, iar puterea de suflare depinde direct de temperatura măsurată a cazanului, temperatura gazelor arse și diferența dintre acești parametri și valorile lor setate. Întreținerea stabilă a temperaturii setate fără ajustări și oscilații inutile sunt avantajele controlerului zPID.
Folosind acest tip de controler cu senzor de gaze, economiile de combustibil sunt considerabile; temperatura apei de ieșire este foarte stabilă, ceea ce duce la o durată mai lungă de viață a schimbătorului (cazanului). Controlul temperaturii gazelor arse la ieșire are ca rezultat emisii reduse de praf și gaze dăunătoare mediului înconjurător.
Dispozitivul are patru moduri de funcționare a pompei dintre care puteți alege: încălzirea casei, prioritatea cazanului, pompele paralele, modul de vară. Carcasa controlerului este adaptată pentru a fi instalată sub instalația cazanului.

Funcțiile controlerului:
• control automat al ventilatorului
• comanda pompei de încălzire centrală
• controlul pompei ACM
• software zPID

Echiparea controlerului:
• ecran LCD
• buton pulsator
• senzor de temperatura pentru incalzire centrala, apa calda, evacuare gaze arse
• protectie termala
• carcasă de panou pentru instalarea pe cazan sau într-o carcasă metalică

Parametrii produsului:

Tensiune alimentare 230V/50Hz +/-10%
Consum max. de energie 5W
Temperatură ambient 10°C÷50°C
Sarcină max. ieşire pompă ÎNC 0,5A
Sarcină ieşire ventilator 0,6A
Domeniu temperatură 0°C÷90°C
Precizia de măsurare +/- 1°C
Gama de setare temperatură 45°C÷80°C
Rezistența la temperatură a senzorului -25°C÷90°C
Siguranţa fuzibilă 3,15A

Acest controler este proiectat pentru ventilatoare de insuflare aer, deoarece opreste ventilatorul după ce temperatura din centrală atinge temperatura setată. Daca doriți să controlați funcționarea unui ventilator de exhaustare, în prealabil vă rugăm consultați cu departamentul tehnic al firmei noastre sau un specialist in domeniu.

Detalii

Greutate
1 kg
Utilizare controler:
cazan pe lemne
Poate controla
1 ventilator + 2 pompe

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)