Controler cazan IE72v4 PID (cu 3 senzori, pentru pompa incalzire, pompa ACM, pompa puffer si ventilator) cu senzor gaze evacuare

INTER ELECTRONICS
659,00 RON
Livrare în 24 de ore !!! Asistență tehnică !!!
INTER ELECTRONICS

Descriere

Controler centrală termică IE72v4 PID cu alimentare manuală cu următoarele caracteristici:

- control pompă de circulație circuit încălzire centrală (în funcție de temperatura senzorului de la centrală)

- control pompă de circulație boiler apă caldă menajeră (în funcție temperatura senzorului de la centrală și a senzorului de la boiler ACM)

- control pompă suplimentară (cu senzor!, această ieșire se poate utiliza pentru:

  • pompă  pardoseală - pornire pompă la o temperatură măsurată în centrală și oprire pompă la o temperatură măsurată de senzorul pompei suplimentare / fără posibilitate de conectare termostat! 
  • pompă încărcare puffer - pornire pompă la o temperatură măsurată în centrală și oprire scăderea temperaturii sub temperatura de pornire pompă / funcționează numai dacă temperatura în centrală este mai mare cu 3°C decât în puffer! 
  • pompă solar - pornire pompă la o temperatură măsurată în panouri solare de către senzorul suplimentare și oprire la scăderea temperaturii sub temperatura de pornire pompă / funcționează numai dacă temperatura în panouri este mai mare cu 3°C decât în boilerul ACM! 
  • pompă încălzire centrală - pornire pompă la o temperatură măsurată în centrală și oprire scăderea temperaturii sub temperatura de pornire pompă / fără posibilitate de conectare termostat! 
  • pompă recirculare apă  - pentru recircularea apei din boilerul de ACM la robinet - pornire / oprire pompă conform setărilor de timp funcționare pompă și pauză)

- control ventilator cu modulare automată a turației (în funcție de temperatura apei din centrală)

- oprire / pornire ventilator la depășirea temperaturii setate pentru gazele de evacuare

- posibilitate de conectare la termostat de cameră (numai circuitul de încălzire centrală)

- meniu utilizator și meniu instalator cu multiple setări pe limba română pe afișaj LCD

Funcții suplimentare

- funcție protecție supraîncălzire 1 (dacă temperatura centralei depășește cu 10°C temperatura setată - controlerul activează pompa de încălzire centrală și oprește ventilatorul pentru a preveni supraîncălzirea centralei)

- funcție protecție supraîncălzire 2 (dacă temperatura centralei depășește temperatura de supraîncălzire setată - interval 70 - 90°C - controlerul activează pompa de încălzire centrală și oprește ventilatorul pentru a preveni supraîncălzirea centralei. Pompa este pornită chiar dacă este conectat un termostat de cameră care nu cere căldură în casă)

- funcție protecție supraîncălzire 3 (comutator bimetalic încorporat în senzorul de la centrală care taie alimentarea ventilatorului la 92°C, reactivează numai dacă tempetura scade la 60°C)

- funcție anti-îngheț (controlerul activează pompele dacă temperatura scade sub 7°C)

- funcție anti-stop (controler activează pompele periodic pentru a preveni griparea pompelor - 1 minut la fiecare 7 zile)

ECHIPAMENTE OPȚIONALE:

- termostat de cameră fără fir CT3W

termostat de cameră fără fir N20 - cu control de la distanță prin internet


ATENȚIE!

Montarea, instalarea, efectuarea setărilor și pornirea echipamentului poate fi efectuat numai de către personal calificat.

Atenție! Acest controler este proiectat pentru ventilatoare de insuflare aer, deoarece opreste ventilatorul după ce temperatura din centrală atinge temperatura setată. Daca doriți să controlați funcționarea unui ventilator de exhaustare, în prealabil vă rugăm consultați cu departamentul tehnic al firmei noastre sau un specialist in domeniu.

Detalii

Greutate
2 kg
Utilizare controler:
cazan pe lemne
Poate controla
1 ventilator + 3 pompe
Conectare la internet
Nu
Functii
control pompa incalzire centrala (IC), control pompa apa calda menajera (ACM), control pompa suplimentara
Senzori inclusi
senzor boiler ACM, senzor suplimentar, senzor cazan cu comutator bimetal de protectie incorporat
Putere de ieșire maximă
500W
Interval setare pompă IC
10-70°C
Conexiune termostat de cameră
da
Interval setare pompă ACM
10-70 ºC
Funcție anti-îngheț
la temperaturi sub 5ºC
Histereză IC
1-5°C
Tip afișaj
afișaj LCD cu meniu pe limba romana
Histereză ACM
1-3 ºC

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)