Automatizare KEY UMS-4A (cu 2 senzori, pentru pompa puffer + pompa ACM)

P.W. KEY
799,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
P.W. KEY
Disponibil in stoc

Descriere

Modulul UMS-4A este un dispozitiv bazat pe microprocesor conceput pentru a controla cazanul și pompa care încarcă rezervorul de stocare căldură (puffer). Temperatura corectă a apei de alimentare este menținută prin controlul corespunzător al funcționării cazanului.

Modulul este echipat cu o intrare și o ieșire suplimentară care poate fi utilizată pentru a controla circuitul ACM alimentat din puffer sau cazan.

În cazul în care sistemul nu are apă caldă menajeră sau pregătirea lui se realizează într-un mod diferit, intrarea suplimentară poate fi utilizată pentru a măsura temperatura din partea inferioară a rezervorului de stocare (pufferului) pentru a evalua nivelul de încărcare a acesteia.


Funcții modul UMS-4A:

- design modern inovator.

- ușurință în utilizare - toate funcțiile sunt ușor accesibile pe panoul frontal al modulului și permit o operare simplă și intuitivă. Funcționarea dispozitivelor conectate la regulator este indicată prin aprinderea indicatoarelor corespunzătoare.

- opțiuni extinse de programare a parametrilor - operațiunea a fost împărțită în funcții de bază în meniul utilizatorului și opțiuni extinse de programare a parametrilor în meniul de service.

- ușurință de instalare - designul modulului permite montarea acestuia pe o șină DIN standard.

- protecția cazanului - conectarea senzorului de temperatură pe tur permite protejarea cazanului împotriva supraîncălzirii.

NOU! Nivelul estimat de încărcare a bateriei - acest parametru vă permite să vizualizați nivelul de încărcare a bateriei exprimat ca procent (0 - 100%). Este o valoare aproximativă, calculată pe baza temperaturii setate și mai scăzute a acumulatorului.

- control pompă ACM - această funcție vă permite să programați temperatura la care va fi încărcat rezervorul de ACM. Funcția este indisponibilă dacă nu este conectat niciun senzor la intrare sau a fost programată măsurarea senzorului de temperatură inferioară a pufferului.

- produs de înaltă calitate - structura modulului este realizată din elemente ale unor companii globale de renume, iar tehnica de asamblare automată crește fiabilitatea.

Detalii

Greutate
1 kg
Brand
Utilizare controler:
incarcare puffer

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)