Automatizare centrala ie72v1 PID cu senzor gaze arse, comanda pompa si ventilator, optional termostat de ambient

INTER ELECTRONICS
559,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
INTER ELECTRONICS

Descriere

Controlerul IE72v1 PID cu putere totală de ieșiri de 500W este conceput să controleze arderea în centrale clasice pe combustibil solid. Este o automatizare universală care se poate monta pe majoritatea centralelor pe lemne, cărbune, cocs, brichete etc.

Automatizarea este echipat cu un algoritm inovator de control PID care reglează funcționarea suflantei în funcție de temperatura centralei. 

Avantajele acestei automatizări: menține o temperatură constantă în timpul de lucru a centralei, ajută la evacuarea forțată a gazelor arse și reduce consumul de combustibil.

Automatizarea IE72V1 comandă ventilatorul suflantă cu modulare automată a turației și pompa de circuit încălzire centrală.  Opțional poate controla și temperatura ambientală din casă prin conectarea unui termostat de ambient. În cazul acesta activarea pompei de încălzire va fi controlat de termostat în colaborare cu automatizarea.

 Funcții automatizare IE72V1 PID:

  • Control pompă de recirculare încălzre centrală (IC)
  • Control dinamic turație suflantă în funcție de temperatura centralei
  • Control temperatură ambientală prin conexiune termostat de cameră
  • Control setări incorecte (devine activă atunci când temperatura în cazan crește cu 5°C peste temperatura setată. Automatizarea trece la parametrii setat de producător pentru a preveni ulterior supraîncălzirea centralei)
  • Protecție de supraîncălzire centrală (protector termic încorporat în senzorul de temperatură centrală (termostat STB) cu autodeclanșare la 90 °C.)
  • Protecție anti-stop previne griparea pompei de încălzire . Pornește pompa timp de 1 minut la fiecare 10 zile
  • Protecția anti-îngheț. Această funcție previne înghețul în instalație prin activarea pompei sub 7°C
  • Meniu utilizator și meniu instalator cu multiple setări în limba română
  • Afișaj LCD

 Automatizarea IE72V1 PID este echipat cu senzor de temperatură, protector termic împotriva supraîncălzirii, cablu rețea, cablu pompă, senzor gaze arse și cablu ventilator cu mufă C13.  Are două ieșiri opționale pentru conectare termostat de ambient și  PT – senzor gaze arse.Ghid controler IE-72v1PID

  

ATENȚIE!

Montarea, instalarea, efectuarea setărilor și pornirea echipamentului poate fi efectuat numai de către personal calificat.

Atenție! Acest controler este proiectat pentru ventilatoare de insuflare aer, deoarece opreste ventilatorul după ce temperatura din centrală atinge temperatura setată. Daca doriți să controlați funcționarea unui ventilator de exhaustare, în prealabil vă rugăm consultați cu departamentul tehnic al firmei noastre sau un specialist in domeniu.

Detalii

Greutate
2 kg
Utilizare controler:
cazan pe lemne
Poate controla
1 ventilator + 1 pompa
Conectare la internet
Nu
Functii
control pompa incalzire centrala (IC), control ventilator cu turatie variabila, posibilitate de conectare la orice termostat de camera
Senzori inclusi
senzor gaze evacuare, senzor cazan cu comutator bimetal de protectie incorporat
Putere de ieșire maximă
500W
Histereză cazan
1-5 ºC
Temperatură activare pompă IC
10-70 ºC
interval setare temperaturi
35-80 ºC
Interval setare pompă IC
10-70°C
Conexiune termostat de cameră
da
Tip afișaj
afișaj LCD cu meniu pe limba romana

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)