Automatizare centrala cu arzator RK2006 SPGM2, aprindere automata, control pompa IC, pompa ACM, vana, snec si doua ventilatoare

2.199,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 1 zi lurcătoare pentru comenzile primite până la ora 13 de luni până vineri!
Disponibil in stoc

Descriere

Automatizare centrală RK-2006SPGM2 pentru cazane cu arzător pe peleți. Pe lângă funcționarea completă a arzătorului, automatizarea vă permite să controlați pompa circuitului de încălzire centrală cu o vană de amestec și o pompă boiler apă caldă menajeră. Automatizarea comandă două ventilatoare și se poate seta pentru control ardere lemne. Arderea complet automată a combustibilului face ca funcționarea arzătorului să fie asemănătoare cu cea a arzătoarelor pe ulei (cazanul funcționează atunci când este nevoie de energie termică).

Senzori incluși:

Senzor temperatură cazan CT-1 (cablu 1-1,5 m)

Senzor temperatură șnec alimentare CT-2 (cablu 2,5 m)

Senzor temperatură boiler ACM CT-4 (cablu 5 m)

Senzor temperatură circuit CT-(2,5 m)

Senzor temperatură exterioară CZ-1

Pentru o funcționare corectă, automatizarea necesită echipamente suplimentare:

Fotodetector de flacără (senzor foto) FD-1 sau senzor gaze arse PT-1000

Caracteristici automatizare RK-2006SPGM2+MZM:

Control adaptiv: controlerul analizează temperatura senzorilor și determină automat temperatura de funcționare a centralei

Controlul servomotorului vanei de de amestec

Control pompă circulație circuit încălzire centrală

Control pompă  boiler apă caldă menajeră sau pompă by-pass pentru protecție retur

Control două ventilatoare cu modulare automată a turației acestora în funcție de temperatura senzorilor

Mod setare iarnă/vară – pe timpul verii, este posibilă oprirea pompei de circulație și încălzirea numai a apei calde menajere.

Ușurință în utilizare - toate funcțiile cele mai frecvent utilizate sunt disponibile direct pe panoul frontal al automatizării și permit o operare simplă și intuitivă. Funcționarea dispozitivelor conectate la automatizare și modificările valorilor setate sunt indicate pe afișajul grafic LCD. Pentru a facilita operarea, funcțiile de programare au fost împărțite în moduri de utilizator și de service.

Selectarea tipului de combustibil - regulatorul RK-2006SPGM2 vă permite să setați parametrii de ardere pentru patru tipuri de combustibil.

Posibilitate de ardere cu lemne - dacă setați tipul de combustibil LEMN, regulatorul funcționează cu setări pentru arderea lemnului. Setarea LEMN/PELEȚI - după arderea lemnului în cazan, regulatorul trece la arderea peleților.

Reglare precisă a cantității de combustibil- în modul disponibil utilizatorului, este posibilă setarea precisă a parametrilor de funcționare al șnecului de alimentatare.

Controlul șnecului din arzător - regulatorul are o ieșire suplimentară care activează motorul alimentatorului intern (arzător).

Curățarea automată a arzătorului - regulatorul acceptă multe tipuri de mecanisme de curățare a arzătorului.

Aprindere automată prin senzor foto sau senzor de gaze arse.

Control rezistență de aprindere - Automatizarea controlează automat întregul sistem electric de aprindere a combustibilului

Indicator lipsă de combustibil și supraîncălzire

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)