Adaptor ventilator cu clapeta tiraj 110 x 85 x 90

49,00 RON
Asistență tehnică! Livrare în 24 de ore!
Disponibil in stoc

Descriere

Dimensiuni interioare: 110 x 85 x 90 mm

PARAMETRI TEHNICI
Lățime cu o greutate -  
Lățimea flanșeii - 
înălțimea flanșei - 
gaura de admisie -
inaltime -
lățime - 
ventilatorul va fi îndepărtat de cazan cu 

Se potrivește la următoarele tipuri de ventilatoare - WPA 01WPA 03, WPA 05, WPA 117, WPA 120, WPA x2,  DRV-14, DRV-18, BDR-120 etc.

Vă rugăm să consultați imaginea pentru a vedea dacă se potrivește la ventilatorul dvs.

Reglarea tirajului coșului de fum previne creșterea temperaturii din cazan.

Ce înseamnă exact asta ???
În cazanele cu cărbune fin sau lemne, unde se folosește un ventilator care susține procesul de ardere, apare destul de des efectul de supraîncălzire prin tirajul natural al coșului de fum, adică setăm de exemplu cazanul la 60 de grade, temperatura a fost atinsă, regulatorul oprește ventilatorul și temperatura ... SE RIDICĂ !!! Aerul este aspirat în cazan prin ventilator !!!

Ce putem să facem în acest caz???
Chiar și cel mai bun și mai scump controler nu va putea răci cazanul - în acest caz temperatura nu se poate controla !!!
În cazan, combustibilul se arde mai repede și mai puțin economic. Prin urmare, ar trebui să fie montat un REGULATOR DE TIRAJ COȘ DE FUM.
Principiul de funcționare este foarte simplu, clapeta integrată în acest adaptor se deschide numai când ventilatorul funcționează. Dacă ventilatorul se oprește, clapeta se închide singur, fără curent electric, baterii etc. Are o contragreutate mecanică, ceea ce determină întotdeauna închiderea ei !!!

Cum să verificați dacă cazanul dvs. are nevoie de un astfel de adaptor cu clapetă de tiraj???
Unii care citesc această descriere știu deja că au nevoie de un astfel de regulator, deoarece au probleme cu menținerea temperaturii setate în cazan. Și pentru cei care doresc să o verifice - opriți controlerul astfel încât ventilatorul să se oprească, aprindeți o brichetă și puneți-o la ventilator, unde aspiră aerul. Aveți nevoie de adaptorul cu clapetă de tiraj dacă flacăra este suflată prin aspirarea aerului sau „scuturarea” clară a flăcării.

Regulatoarele de tiraj ale coșului vă pot ajuta să economisiți până la 20% din combustibil.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)